Help CentarHelp CentarKako da dodam ...

Kako da dodam ili uklonim oznaku “Dostupno odmah” u svojim oglasima?

Oznaka Dostupno odmah se nalazi u oglasima i ukazuje kupcima da je predmet oglašavanja dostupan odmah po poručivanju, odnosno da je “na stanju”. S druge strane, ukoliko oglas nema ovu oznaku, kupcu će biti jasno da je potrebno da sačeka dostavu, te neće biti nestrpljiv.

Oznaku možete dodati u oglas u procesu postavke, ali i naknadno, kada je oglas već postavljen.

Pročitajte:

Kako da dodate oznaku “Dostupno odmah” u sve svoje oglase

Dodavanje oznake u sve oglase odjednom Vam je dostupno ukoliko imate KP Obnavljač ili Verifikovani račun.

Posetite Moj KP > Moj nalog, sa Desktop ili Mobilne platforme, kliknite na “Dostupno odmah u svim oglasima” i oznaka će biti dodata u sve Vaše aktivne oglase (neće biti dodata u parkirane i istekle oglase).

Imajte na umu da na ovaj način nije moguće ukloniti oznaku iz svih oglasa odjednom.

Moj nalog

Oznaka “Dostupno odmah” treba da se nađe u oglasu samo ako je predmet oglašavanja na stanju. Imajte na umu da će kupci moći da prijave Vaš oglas, odnosno nalog, ukoliko to nije slučaj.

Kako da dodate/uklonite oznaku “Dostupno odmah” u odabranim oglasima ili pojedinačnom oglasu

Ukoliko imate KP Obnavljač ili Verifikovani račun oznaku možete dodati/ukoliniti iz svojih oglasa na stranici Moji oglasi, sa Desktop verzije platforme. Samo uključite opciju Brza izmena i označite u kojim oglasima želite oznaku, ili ukolinite oznaku sa oglasa u koje je već dodata:

Brza izmena

Ukoliko nemate KP Obnavljač ili Verifikovani račun, potrebno je da pokrenete proces izmene oglasa i u samom oglasu dodate ili uklonite oznaku “Dostupno odmah”:

Izmeni oglas

Na istom mestu, odmah nakon odabira stanja predmeta, ćete moći da dodate ili uklonite ovu oznaku i pri postavci novih oglasa.

Srećne prodaje Vam želimo! 🙂

Da li Vam je ova informacija pomogla?

Niste našli odgovor? Pogledajte srodna pitanja