Help CentarPretraga, Adresar i praćenje oglasaAdresarKako da onemogućim da me drugi korisnici dodaju u Adresar?

Kako da onemogućim da me drugi korisnici dodaju u Adresar?

Podrazumevano podešavanje je da Vas drugi korisnik može u svakom trenutku dodati u Adresar. Ukoliko želite da onemogućite tu opciju, možete to uraditi u sekciji Moj nalog, u odeljku Podešavanja naloga (Ostala podešvanja naloga) klikom na “ne” kod “Da li želite da omogućite da Vas korisnici dodaju u svoj Adresar?”.

Da li Vam je ova informacija pomogla?

Niste našli odgovor? Pogledajte srodna pitanja