Novosti15 godina sa Vama!

15 godina sa Vama!

Preko dva i po miliona registrovanih korisnika, preko 140 miliona postavljenih oglasa i činjenica da 9 od 10 korisnika interneta u Srbiji posećuje KupujemProdajem, neka su od važnijih dostignuća koje smo zabeležili za ovih 15 godina.

Dug je put iza nas. Izuzetno sam ponosan na svoj tim, na sve što smo postigli i što radimo i dalje. Hvala vam na poverenju i idemo dalje!”

Bojan Leković, CEO i Osnivač KupujemProdajem

KP tim je posvećen cilju da svakom građaninu i malom biznisu omogući da kupuje i prodaje onlajn – da ponudi svoj proizvod, odnosno da brzo i jednostavno pronađe i kupi sve što mu treba.

Tokom godina, preko KupujemProdajem prodato je barem 7 miliona stvari, kroz oglase za koje su korisnici potvrdili da su rezultovali prodajom – stvarni broj je višestruko veći.

Među zabeleženim prodajama su, između ostalih:

Praktično sve… pa i poslovi!

Od nedavno se na KupujemProdajem nalaze i oglasi za poslove. Do sada smo zabeležili 147 hiljada apliciranja, a preko šest hiljada oglašivača je do sada oglasilo radne pozicije na KP.

KP Knjige

Knjiga našeg osnivača Bojana Lekovića, zbirka intimnih preduzetničkih priča Medvedi na putu, postala je poslovni bestseler. Uzbudljive i inspirativne priče o nastanku i razvoju KupujemProdajem smo, u sedam izdanja, odštampali u 16 hiljada primeraka.

KP sada redovno izdaje pažljivo probrane knjige namenjene poslovnom uzrastanju. Naša izdanja su dostupna u knjižarama i preko sajta kpknjige.com

Sajt kpknjige.com

Stalna poboljšanja

Poboljšavati platformu koju posećuje praktično ceo srpski internet nije lak zadatak. Za petnaest godina, postali smo dnevna navika ogromnog broja naših sugrađana. Zato je svaka promena rezultat temeljnog rada i testiranja.

KP kroz godine

Mic po mic, prešli smo dug put. U trenutku pisanja ovog teksta, veliki broj desktop korisnika ima pristup osveženoj verziji KP, koja nudi veći komfor, preglednost i brzinu pri korišćenju.

Hvala vam na poverenju!

Vaš KP tim