Novosti3 miliona registrovanih naloga!

3 miliona registrovanih naloga!

Dragi naši, 16 godina nakon prvog, na KupujemProdajem je registrovan tromilioniti korisnički nalog! Zajedno sa Vama, izgradili smo najveću online zajednicu za kupovinu i prodaju na našim prostorima, i nastavljamo da rastemo. Hvala Vam na tome! 🙂

3 miliona registrovanih naloga

Proslavili smo ovu veliku brojku sa Teodorom, koja je registrovala tromilioniti KP nalog i sa kompanijom Josipović, jednim od predstavnika kompanija koje godinama uspešno posluju na KP.

Kolicima za bebu do tromilionitog naloga

Povod za registraciju tromilionitog naloga nam se posebno dopao – prodaja kolica koja je beba prerasla! 🙂

Od nekoliko oglasa do KP Partnera

Na KupujemProdajem posluje preko 17.000 malih i srednjih preduzeća. Kompanija Josipović, lider u distribuciji foto materijala, je jedno od njih. Primer su biznisa koji je iskoristio sav potencijal KupujemProdajem za razvoj svog onlajn poslovanja.

Kako kažu, na KP su krenuli sramežljivo – sa par artikala, a zatim dodavali, brisali, obnavljali oglase… I malo po malo, razvili celokupnu online prodaju na KP. Danas su naš zvanični Partner u grupi Digitalni foto-aparati | DSLR i mirrorless, imaju KP Izlog sa preko 1900 oglasa, i koriste praktično sve KP usluge za pospešivanje prodaja.

“Poruka za sve ljude je da probaju. Više će dobiti time nego da razvijaju od nule neki sajt. Brže će doći do krajnjih kupaca” – Miroslav Tričković, Menadžer prodaje i nabavke Josipović d.o.o.

Pogledajte kako je izgledao njihov put razvoja online prodaja na KP: