NovostiKnjiga o Netfliksu - Saznajte sve od tvorca lično

Knjiga o Netfliksu – Saznajte sve od tvorca lično

Nakon više od 10 hiljada prodatih primeraka knjige Medvedi na putu, Bojana Lekovića, osnivača i CEO-a KupujemProdajem, odlučili smo da izdamo novu knjigu, još jednu izuzetnu priču o rastu i razvoju kompanije i njenih zaposlenih – Knjigu o Netfliksu.

Knjiga o Netfliksu nam otkriva kako se video-klub koji diskove šalje poštom preobrazio u jednu od najneobičnijih i najuspešnijih kompanija u istoriji. Saznajemo kako kompanija sa poslovnom filozofijom koja se suprotstavlja svemu što znamo o psihologiji, poslovanju i ljudskom ponašanju može da ostvari tako fantastične rezultate.

Zašto da pročitate Knjigu o Netfliksu

Knjiga o Netfliksu je izuzetna jer pokazuje kako je nastala i razvijala se jedna od najuspešnijih kompanija iz kreativne industrije i otkriva nam ključni faktor tog uspeha – njihovu kompanijsku kulturu. Autori nam pitko i otvoreno prenose kako su uspeli da je izgrade, koje su greške pravili na tom putu, koliko su ih one koštale i najvažnije – šta su iz njih naučili.

Treba da je pročita svaki poslovni čovek – od početnika koji želi da napreduje, preko menadžera i HR stručnjaka pa sve do direktora. Radi ličnog i kompanijskog razvoja, svi oni treba da znaju da su veštine ljudi i zajednička kultura osnov uspeha svake organizacije, bio to startap, velika firma ili čak država.

Bojan Leković, Osnivač i CEO KupujemProdajem, Autor knjige Medvedi na putu
Bojan Leković, Preporuka: Knjiga o Netfliksu