NovostiPatov zakon i uspešni tehnokrata – Nova knjiga u izdanju KupujemProdajem

Patov zakon i uspešni tehnokrata – Nova knjiga u izdanju KupujemProdajem

Dok savladavate istinska pravila ličnog razvoja tehnološkog sveta, upoznaćete likove kao što je uspešni tehnokrata, doktor I.M. Šarp. Otkrićete kako on, dovodeći svojim projektima firmu skoro do bankrota, svoje neuspehe predstavlja kao pobede u karijeri i, nekako, iz toga izlazi kao heroj. A upoznaćete i mučenika kao što je Rodžer Prufsvordi, koji se, iako je top profesionalac, nalazi na dnu hijerarhije – i razumećete zašto i kako on marljivo čuva to svoje mesto.


Bez obzira na to da li ste u biznisu, IT-ju, ili ste tehnokrata frilenser, želećete da naučite Patove teškom mukom stečene mudrosti, i smejaćete se ‒ celim putem do banke!

.

.

Bojan Leković, Osnivač i CEO KupujemProdajem, Autor knjige Medvedi na putu

“Patovi zakoni uspeha u digitalnom dobu veoma su ironični. Dok se smejemo marfijevskim pričama iz karijere jednog korporativnog tehnokrate, učiniće nam se da ga dobro poznajemo. Ako radimo u velikoj kompaniji, pitaćemo se da li je to Pat odabrao baš našu firmu da sve iznese na videlo. Ako smo u maloj, bićemo na vreme upozoreni šta nam se sprema.“


Arčibald Pat je pseudonim čoveka čiji je doprinos nauci, inženjeringu i razvojnom i +istraživačkom menadžmentu dobro poznat. Patov zakon je kvintesencija njegovih spoznaja stečenih u dugoj i uspešnoj karijeri – koja još traje. Zato ih i objavljuje pod pseudonimom.