NovostiSimilarweb: KP je najposećeniji domaći sajt

Similarweb: KP je najposećeniji domaći sajt

Prvi oglas na KupujemProdajem je postavljen 2008. godine, kada je korisnik Dobrivoje Doca stavio svoj Fiat Punto na prodaju. Na početku 2022. godine, KupujemProdajem je najposećeniji domaći sajt u Srbiji, prema podacima Similarweb, respektabilne firme specijalizovane za analizu internet sajtova.

KP danas beleži preko 760 hiljada poseta dnevno i više od 4,2 miliona aktivnih oglasa.

Similarweb - najposećeniji sajtovi u Srbiji
Izvor: similarweb.com

Zašto je ovo važno?

Važno je zato što je signal poverenja koje u nas imaju naši posetioci, bili oni kupci ili prodavci. 

Prodavcima pružamo besplatan pristup daleko najvećoj zajednici za online kupovinu u regionu, bili oni biznisi ili privatna lica. Svoje oglase lako i brzo stavljaju pred milion i po ljudi koji svakog meseca posećuju KP u potrazi za proizvodima koje žele da kupe.

Kupcima omogućavamo ogroman izbor robe i usluga. Preko 130.000 oglašivača mesečno postavi oglase koje uredno razvrstavamo i uređujemo u oko 1.500 grupa. Osim što kupuju nove i polovne stvari od privrednika i svojih komšija, KP korisnici su kroz godine izgradili i mnogobrojne zajednice ljubitelja tehnologije, muzike, kolekcionarstva i hobija.

Kada neko nešto traži online, odomaćio se izraz “probaj na KP” – i jako smo ponosni na to!

Šta je sledeće za KP?

Dalje usavršavanje proizvoda, promišljena poboljšanja svih vrsta, nove usluge i funkcionalnosti koje će korišćenje KP učiniti još lakšim… Jedva čekamo da vam ih pokažemo!

Poruke kp korisnika
Izvor: KP korisnička podrška

Naš mali tim vredno radi da opravda poverenje koje sa sobom nosi to što smo po popularnosti, posećenosti i snazi našeg brenda na lokalnom tržištu rame uz rame sa globalnim gigantima.

Hvala vam na poverenju, idemo dalje.