NovostiŠta sve stane u 5 miliona aktivnih oglasa?

Šta sve stane u 5 miliona aktivnih oglasa?

Dragi naši, u godini u kojoj slavimo 15 godina postojanja, dostigli smo i rekordnih 5 miliona aktivnih oglasa. Koliko se tu samo priča krije! Pitali smo neke od najiskusnijih KP korisnika da ih podele sa svima nama.

Ima tu svega – toplih emocija, neverovatnih slučajnosti, šašavih replika kao iz kultnih filmova. Mi smo uživali sakupljajući ih, a nadamo se da ćete se i vi lepo zabaviti:

Pregovarali smo

Domaća valutaAleksandar S.
“Zove čovek povodom oglasa za moto kacigu i nudi zamenu za rakiju.

Pomagali smo jedni drugima

Šah za šampionaZoran D.
“Jednom prilikom sam prodavao šah i javio mi se gospodin koji je rekao da ima dečaka u komšiluku koji igra odlično šah i da je izuzetan talenat. Gospodin je hteo da mu pokloni šah i pitao me je da li bih mogao spustiti cenu jer je penzioner sa malim primanjima. Zatražio sam da mi pošalje podatke i da ću mu šah poslati besplatno. Čovek me je nazvao i kroz plač mi se zahvalio. To je jedna od prilika koja me je usrećila, a nadam se i malog šahistu.”

Kad legne plataSaša Z.
“Posle dugo vremena sam našao oglas za određeni espreso aparat. Kontaktirao sam prodavca i zamolio da mi rezerviše aparat do kraja meseca jer mi je tada plata, na šta je on odgovorio da će mi poslati aparat a da mu uplatim novac kad mi legne plata. Nisam mogao da verujem da još ima tako dobrih ljudi. Poslao mi je aparat i još dosta kapsula za kafu. Gospodin je iz Novog Sada i hteo bih da mu se zahvalim na ukazanom poverenju. Toliko od mene.”

Posle svadbeIvan P.
“Kada sam kontaktirao jednu gospođu za blender, požalila se kako su puno aparata dobili za svadbu a imaju malu bebu i preko KP je skoro sve prodala što joj je višak i kupila neophodne stvari, a ja dobio nov nekorišćen blender po super ceni. Što me je veoma oduševilo i pokazalo veliku korist od KP za sve korisnike. Sve se mnogo lakše i kupi i proda od kada ste vi tu, hvala što postojite.”

Sretali smo se

Ooo, školski?Aleksandra K.
“Ono sto mi ostaje u sećanju su situacije kada se dogovorim sa ljudima da se nađemo pa se ispostavi da se poznajemo. 😂 Bilo je puno takvih momenata.”

Grofe, ti li si?

Starešine, knjige i gusleRadovan V.
“Pronašao sam svoje nekadašnje starešine iz vojske, sada u penziji i nastavio kontakt sa njima nakon više od 15 godina. Ono što me je posebno obradovalo je i što sam uspeo da nađem neke naslove koji više nisu dostupni u knjižarama. Takođe, preko KP mi je supruga za 40. rođendan kupila gusle, što je poseban događaj za moju porodicu.”

Upoznavali smo se

Gospodin, pre svegaMarko U.
“Kupio sam knjigu od čoveka sa Novog Beograda, odlazim na adresu, zovem kad sam stigao. Siđe čovek posle par minuta i kaže “Obično ne silazim da donesem predmet, ali video sam u ocenama da su napisali da ste “pravi gospodin” pa sam želeo da siđem i lično Vas upoznam i uverim se u to 🙂

Put pod točkovePredrag Š.
“Trazim skoro pa godinu dana kamp prikolicu…. Obidjoh pola RS…. I nadjoh to što mi treba na KP, stanje 1/1… Sa ovim prodavcem ostah u kontaktu… Srećemo se po Grčkoj, ja sa mojom “Merlinkom” (iz milošte) a on sa kamperom👍👍👍”

Najbolja kafa na svetuDuško M.
“Dragi moji, bilo je svega i svačega, uglavnom su to bile jako zanimljive anegdote, rado se sećam poslednje kada sam kupovao kafe aparat, od korisnika Mar****, otišao kod njega, popili najbolji espreso na svetu i pričali 2 sata kao da se znamo celog života.”

Kum nije dugmeZoltan K.
“Kupio sam telefon i tom kupcu sam postao kum, a i on meni. Znači možete da napravite KP socijalne mreže. I to ozbiljno.”

Rešavali smo nesporazume


A je l’ ima garancija?N.N.
Naručio sam skupi računar od preko 100 hiljada dinara iz uvoza. Godinu dana kasnije, proizvođac je pokvario zvučnu karticu računara BIOS update-om (nije bila moguća popravka). Prodavac je računar vratio na garanciju u drugu državu, i pošto nisu mogli da ga poprave, dobio je povrat novca, koji mi je u celosti isplatio. Ovakvi prodavci postoje samo na KP! 🙂

Hvala Vam na poverenju

Ostaje nam samo da Vam se zahvalimo na poverenju i da nastavimo da gradimo i unapređujemo KP zajedno! 🙂

PohvalaIvan D.
“KP… najkompletniji sajt ovog tipa u Srbiji. Mnogo mi je pomogao dok sam podizao decu u smislu dodatne zarade. Puno ostvarenih prodaja i još više kupovina za ovih 12 godina koliko sam ovde.

Ono što bih izdvojio kao posebnu povlasticu je činjenica da možete trgovati čak i kad ste u minusu. To niko drugi ne dozvoljava. A upravo mi je ta opcija mnogo puta pomogla da prodam predmete i uplatim dug sajtu. Takođe, KP ne traži proviziju za prodate predmete, što takođe niko drugi nema. Korektni, hrabri, oni su jedini koji su se popeli na vrh upravo zbog fer odnosa prema korisnicima. To je činjenica.

Iz ovih razloga, molim sve korisnike da im što redovnije plaćaju dugovanja kako bi sajt živeo. Da naše “srednje” generacije ostave mladima nešto zaista vredno, što im mnogo može pomoći u životu, naš Kupujem Prodajem❤️”