SavetiKako da blokirate i odblokirate korisnika na KP

Kako da blokirate i odblokirate korisnika na KP

Znamo, ima nas raznih. I u svakodnevnom životu ima slučajeva da se jednostavno ne slažete sa nekom osobom, pa je realno očekivati i da će sa nekim korisnicima KupujemProdajem to ići teže. Ili neće ići uopšte, nažalost. Zbog toga, postoji mogućnost blokiranja korisnika u konverzaciji KP Porukama.

Blokiranje

Blokiranje meni i akcija

Ukoliko Vam neko od korisnika smeta, kliknite na strelicu u gornjem desnom uglu prepiske KP Porukama koju imate sa tim korisnikom. Pojaviće se meni sa opcijama Ocenite, Blokirajte, Spam… Kliknite na Blokirajte.

Blokiranje sigurnosno pitanje

Otvoriće Vam se iskačući prozorčić gde treba da potvrdite da zaista želite da blokirate prepisku sa tim korisnikom. Kliknite DA i taj korisnik više neće moći da Vam šalje poruke.

Blokiranje obaveštenje o blokadi

Blokiranje je mogućnost koja pripada svim korisnicima i nikome ne treba da objašnjavate zašto ste to uradili. Imajte samo u vidu da će to takođe značiti da ni Vi tom korisniku više nećete moći da šaljete poruke.

Odblokiranje

Blokiranje pomoćikontakt

Ukoliko ste se predomislili i želite da ponovo budete u mogućnosti da razmenjujete KP Poruke sa korisnikom kojeg ste blokirali, možete to uraditi preko Desktop verzije na isti način na koji ste i blokirali, samo uđite u Blokirane konverzacije, izaberite željenu blokiranu konverzaciju i kliknite na Odblokiraj. Ako ipak ne možete da se snađete, pišite nam preko opcije Pomoć i kontakt. Navedite u poruci odmah kojeg korisnika želite da odblokrate i admini će ukloniti tu zabranu za Vas.

To je to!

Želimo Vam što manje povoda za korišćenje ovih mogućnosti 🙂