SavetiKako da kontaktirate KupujemProdajem podršku

Kako da kontaktirate KupujemProdajem podršku

Ukoliko imate neki problem u vezi sa korišćenjem KupujemProdajem, ili nam želite dati neku sugestiju, ili pak želite da nas kontaktirate po nekom drugom pitanju u vezi sa funkcionisanjem KP, javite nam se preko naše kontakt forme. Imajte u vidu da je kontakt forma jedni kanal komunikacije sa KP podrškom, ne postoji telefonski servis ili neki poseban imejl.

Pomoć i kontakt

Kada portalu KupujemProdajem pristupate preko mobilnog telefona, kontakt formu možete pronaći u meniju Moj KP, opcija Pomoć i kontakt.  Ukoliko pak koristite desktop verziju, kontakt forma se nalazi u donjem desnom uglu svake stranice – Predlog Problem Kontakt.

Kontakt forma teme

Kliknite na Pomoć i kontakt i otvoriće Vam se spisak opcija iz kojeg treba da izaberete temu, tj. razlog Vašeg obraćanja našoj podršci.

Kontakt forma tekst

Kliknite na željenu temu i otvoriće Vam se stranica na kojoj možete uneti tekst Vaše poruke. Prilikom unosa teksta poruke budite što precizniji u pogledu detalja onoga što Vas zanima ili muči jer će to našoj podršci pomoći da Vam što brže da jasan i tačan odgovor. 

Kontakt forma slike

Da bismo imali što jasniju predstavu o tome kako možemo da Vam pomognemo, možete nam poslati i slike kojima nam bliže objašnjavate prirodu problema. Po jednom javljanju moguće je otpremiti do 3 slike, a maksimalna veličina pojedinačne slike je 25MB.

Kontakt forma mejl

Ukoliko nemate korisnički nalog na našem portalu, ili niste trenutno ulogovani na svoj nalog, potrebno je da unesete i svoju e-mail adresu, kako bismo znali gde tačno da Vam pošaljemo odgovor. 

Kontakt forma pošalji

Kliknite na dugme za slanje poruke.

To je to!

Odgovor našeg tima podrške dobićete u roku od jednog radnog dana, kako na Vašu e-mail adresu, tako i u odeljku za Poruke na Vašem KP nalogu, ukoliko ste registrovani korisnik.

Srdačan pozdrav, 

Vaš KP tim 😉