Reklamirajte se na KP

Reklamirajte se na KupujemProdajem, jer ovde se stvarno kupuje!

Čime god da se bavite, milionska poseta KP za Vas znači desetine hiljada potencijalnih kupaca na jednom mestu. Još važnije, ljudi su ovde da bi zaista kupovali!

Vi birate tačno gde će se baneri prikazivati. Od 80 kategorija i preko 1400 grupa proizvoda u našem sistemu, pomoćićemo Vam da odaberete pravo mesto, baš za Vašu poruku. Tako osiguravamo da se Vaša reklama prikazuje samo korisnicima koji se interesuju i kupuju baš ono što Vi nudite.

Ne morate biti velika firma niti imati veliki budžet da biste iskoristili prednosti oglašavanja banerima na KupujemProdajem. Naši mesečni paketi banera su dostupni već od 70 eur!

Popunite online rezervaciju (i očekujte naš poziv)

Više od 500 malih i srednjih biznisa nam je već ukazalo poverenje i reklamira se banerima na KupujemProdajem. Svi oni koriste pogodnosti našeg sistema za rezervaciju.

Lako je da počnete! Kliknite na sliku ili dugme u nastavku teksta i unesite osnovne informacije o Vašoj budućoj reklami.

Kliknite na sliku da biste otišli na stranicu rezervacije banera

Nakon što popunite rezervaciju, kontaktiraće Vas naš kolega. Potvrdićete detalje i dobiti odgovore na sva pitanja u telefonskom razgovoru. Ostaje samo da nam dostavite Vaš baner u odgovarajućoj veličini.

Dobro je znati: Rezervacija koju napravite nije obavezujuća. Svaki dogovor se finalizuje telefonskim putem.