Help CentarArhivaŠta kažu kurir...

Šta kažu kurirske službe

#OstaniKodKuće #KuririHeroji

Ovde možete pratiti sve važne informacije o radu kurirskih službi tokom krize, redovno ćemo ih ažurirati.

“Poštovani

Od ponedeljka, 13. aprila nastaviće se pružanje Post Express usluge Danas za sutra sa rokom uručenja narednog dana do 19 časova. Težina pošiljke koja se šalje na ovaj način ne sme da prelazi 20kg, a dimenzije 60x50x50cm.

Prijem pošiljaka vršiće se na šalterima pošta. Uručenje pošiljaka vršiće se na adresi korisnika, u skladu sa tehničko-tehnološkim mogućnostima dostavnih pošta i uputstvima o bezbednosti i zaštiti. Pošiljke se uručuju na adresi primaoca, bez kontakta sa korisnikom gde god je to moguće. U odnosu na propisani način uručenja (pre vanrednog stanja), umesto zahtevanog potpisa primaoca, zaposleni upisuje ime i prezime primaoca, kao i da je uručenje izvršeno bez potpisa primaoca, upisujući reči: „bez potpisa”.

Privremene izmene u pružanju usluga Pošte Srbije primenjuju se u skladu sa merama koje su na snazi, a u cilju prevencije širenja virusa Kovid-19 i očuvanja zdravlja i bezbednosti svih građana Republike Srbije.

KORISNIČKI SERVIS
Post Express


Poštovani korisnici,

Obaveštavamo Vas da u ovom trenutku svi naši regionalni centri rade po ustaljenom režimu.

Takođe želimo da Vas obavestimo da smo preduzeli sve neophodne mere u cilju prevencije širenja virusa. Naši zaposleni će se ponašati odgovorno i savesno a to očekujemo i od korisnika naših usluga. Zahvaljujemo se unapred svima na razumevanju i stpljenju”

IZJAVA SA SAJTA
D Express


Preduzeli smo sve potrebne mere u cilju sprečavanja širenja virusa. U vezi sa tim, svi naši zaposleni će se ponašati odgovorno i savesno, što očekujemo i od naših korisnika. AKS neće obustavljati rad, osim u slučaju odluke državnih organa. Zbog obaveznih mera dezinfenkcije, jedino naši magacini do daljeg neće raditi subotom.”

ZDRAVKO VASOJEVIĆ
Direktor
AKS


“Svoje poslovanje smo u potpunosti prilagodili vanrednim okolnostima i preduzeli sve mere zaštite naših zaposlenih, a samim tim i naših korisnika.
– Celokupne poslovne aktivnosti se obavljaju uz maksimalnu zaštitnu opremu
– Redovno se dezinfikuju sva vozila, kao i magacinski i poslovni prostori.


Prijem pošiljaka preko call centra je do 15h. Call centar će raditi do 16h, za sve ostale neophodne informacije. Prijem pošiljaka u našim paket šopovima će biti do 17h.

Molimo vas da se pridržavate satnica kako bismo ispoštovali vanredne okolnosti.”

IZJAVA SA SAJTA
BEX

Kurirska službaKontakt
D Express011 331 3333
011 425 3333
BEX011 6555 000
066 3555 000
AKS015 600 600
011 4049 720
City Express011 3093 000
Post Express011 3607 607
0800 100 808

Da li Vam je ova informacija pomogla?

Niste našli odgovor? Pogledajte srodna pitanja