Šta je KP Izlog i kako se aktivira?

KP Izlog je Vaša lična veb prodavnica u okviru KupujemProdajem koju možete prilagođavati po želji. Za aktivaciju ove usluge je neophodan KP Kredit.

Po aktivaciji u svakom od Vaših oglasa se pojavljuje link koji vodi direktno ka Vašoj prodavnici i olakšava promociju Vaših oglasa. 

Takođe, KP Izlog Vam omogućava praćenje statistike posećenosti Vaših oglasa u proteklih 30 dana uz pomoć preglednih grafikona. 

KP Izlog možete aktivirati na vremenski period od 3, 6 ili 12 meseci po ceni od 1.470, 2.940 i 5.880 din. Za prvu aktivaciju KP Izloga potrebno je na KP Kredit saldu imati odgovarajući iznos novca.

Nakon prve aktivacije KP Izloga dobijate povraćaj kredita u visini cene aktivacije. Po isteku inicijalne aktivacije KP Izloga, mesečna pretplata iznosi 490,00 dinara, ili se ponovo možete pretplatiti na period od 3,6 ili 12 meseci, po navedenim cenama.

Za aktivaciju KP Izloga kliknite na sekciju KP Izlog u Moj KP meniju. Na stranici koja će Vam se prikazati neophodno je da popunite redom polja:

  1. Domen Vašeg KP Izloga (morate odabrati neki koji nije već u upotrebi)
  2. Naslov (npr. Lukrecija šeširi)
  3. Prateći tekst (kratak opis Vašeg Izloga)
  4. Trajanje Izloga (3, 6 ili 12 meseci)

Na kraju samo prihvatite Pravila i uslove, kliknite na Aktiviraj i to je to!

Imajte u vidu da se aktivacija KP Izloga ne odnosi na obnovu oglasa. Ukoliko želite da se Vaši oglasi automatski obnavljaju potrebno je da aktivirate KP Obnavljač.

Da li Vam je ova informacija pomogla?

Niste našli odgovor? Pogledajte srodna pitanja