Šta je Zlatni oglas i kako da ga aktivirate

Zlatni Oglas je ekskluzivni vid promocija Na vrhu i Pretraga + Na vrhu, koji obezbeđuje još više pregleda:

  • pozicionira Vaš oglas iznad svih drugih promovisanih oglasa, u sam vrh grupe odnosno pretrage, u zavisnosti od odabrane promocije;
  • dodatno izdvaja Vaš oglas upečatljivim pozlaćenim dizajnom.

Kao i promocije Na vrhu i Pretraga + Na vrhu – traje sedam dana, nakon čega se oglas obnavlja i dalje ponaša kao standardni nepromovisani oglas. 

Kako da aktivirate Zlatni Oglas?

Zlatni Oglas je nadogradnja promocija Na vrhu i/ili Pretraga + Na vrhu i ne može se zasebno kupiti. “Pozlata” oglasa je besplatna, ako ispunite sledeći uslov:

Potrebno je da ste aktivirali najmanje 10 promocija Na vrhu i/ili Pretraga + Na vrhu, u periodu od 30 dana pre momenta aktivacije Zlatnog Oglasa. 

Jedanaesti, odnosno svaki sledeći oglas, za koji aktivirate promocije Na vrhu i/ili Pretraga + Na vrhu, će biti pozlaćen, dok god je uslov ispunjen.

Napomena: Zlatni Oglas nije moguće kombinovati sa promocijom Istaknut oglas. Ukoliko već imate aktivnu promociju Istaknut oglas a aktivirate Zlatni, promocija Istaknut oglas će biti pauzirana do isteka Zlatnog Oglasa, nakon čega će se nastaviti.

To je to!

Ukoliko imate dodatna pitanja, možete kontaktirati našu podršku klikom ovde.

KupujemProdajem zadržava pravo promene uslova za Zlatni Oglas u bilo kom trenutku, a o čemu će korisnici ove promocije bili blagovremeno obavešteni.

Da li Vam je ova informacija pomogla?

Niste našli odgovor? Pogledajte srodna pitanja