Kako da aktivirate Informacije u oglasima?

Opcija Informacije u oglasima Vam omogućava da na jednostavan način, u jednom koraku, dodate bitne informacije u sve svoje oglase odjednom. Sve što je potrebno jeste da odete u Moj KP > Moj nalog i kliknete na Informacije (u svakom Vašem oglasu).

Otvoriće Vam se stranica sa poljem u koje unosite željene informacije. U polje je moguće uneti do 300 karaktera. Unesite željeni tekst, uredno ga formatirajte i na kraju kliknite na dugme Sačuvaj. Na ekranu ćete videti obaveštenje da su izmene uspešno sačuvane i Informacije koje ste uneli će biti automatski dodate u sve Vaše oglase.

Informacije u bilo kom trenutku možete izmeniti. Nakon što sačuvate novi tekst, Informacije će biti automatski izmenjene u svim Vašim oglasima.

Čemu služe Informacije u oglasima?

Informacije u oglasima će Vam omogućiti da:

  • Uštedite vreme pri postavljanju oglasa. Više ne morate pisati informacije koje se ponavljaju u opis svakog oglasa pojedinačno. Dovoljno je da na nivou svog naloga uneste željene Informacije, i one će se naći ispod opisa svakog Vašeg oglasa, kao i novih oglasa koje budete postavljali. 
  • Imate urednije oglase. Oglasi će Vam na ovaj način biti lepše formatirani i lakši za čitanje. Ukoliko se potrudite da lepo uredite i sam opis oglasa, i date kupcima sve potrebne informacije, dodatno ćete im olakšati proces odlučivanja i kupovine od Vas.
  • Imate profesionalnije ime naloga. Ukoliko u imenu Vašeg kp naloga imate informacije poput adrese, radnog vremena ili nešto slično, toplo vam preporučujemo da ih prebacite u Informacije u oglasima. Vaš nalog će izgledati profesionalnije, kupci će Vas smatrati ozbiljnim prodavcem i samim tim biće spremniji da kupe od Vas.

Šta mogu da navedem kao Informacije u svim oglasima

Navedite informacije bitne kupcima, a koje se odnose na sve Vaše oglase istovremeno:

  • Vaše radno vreme
  • Način slanja pošiljaka
  • Adresu firme ili adresu na kojoj roba može da se preuzme
  • Informacije o danima odmora ili neradnim danima
  • Informacije o garanciji, mogućnosti povrata robe i sl.

Za Informacije u oglasima važe ista pravila kao i za opis odnosno Tekst oglasa, te tako u njih nije dozvoljeno unositi URL drugih sajtova, neprimerene izraze i slično.

To je to!

Sada znate kako da aktivirate Informacije u svim Vašim oglasima.

Puno prodaja Vam želimo! 🙂

Da li Vam je ova informacija pomogla?

Niste našli odgovor? Pogledajte srodna pitanja