Kako da se registrujete na KupujemProdajem?

Na KupujemProdajem se možete registrovati brzo i lako, u svega nekoliko koraka. Pogledajte kratko video objašnjenje, ili pročitajte tekst ispod.

Da biste se registrovali, otvorite početnu stranicu KupujemProdajem aplikacije i kliknite na Moj KP. Izaberite opciju Ulogujte se. Do opcije za registraciju možete doći i ako kliknete na ikonicu Novi oglas. Na isti način, proces registracije možete da započnete i ukoliko koristite desktop računar.

Registracija

Kada se otvori novi ekran u gornjem desnom uglu ćete pronaći opciju Registrujte se

Login ekran
Login

Kliknite na nju i otvoriće Vam se ekran sa opcijama za registraciju. 

Opcije za registraciju

Social login (ubrzani proces registracije!)

Ukoliko imate nalog na Gmailu, Facebooku, ili Appleu, možete se registrovati na KP pomoću tih naloga. Umesto unosa e-mail adrese, izaberite jednu od ponuđenih opcija: 

  • Registrujte se preko Gmail-a
  • Registrujte se preko Facebook-a
  • Registrujte se preko Apple-a
Registracija Gmail

U slučaju registracije preko Gmaila, sistem će Vam ponuditi Gmail nalog na koji ste ulogovani na svom mobilnom telefonu. Kliknite na ponuđeno i već sledećeg trenutka ulogovani ste na svoj novi KP nalog.

Registracija Facebook

U slučaju registracije preko Facebooka, sistem će Vas pitati da nastavite kao Facebook korisnik na čiji ste nalog ulogovani na Vašem telefonu. Kliknite na ponuđenu opciju i već sledećeg trenutka bićete ulogovani na svoj novi KP nalog.

Registracija Apple

U slučaju registracije preko Applea, sistem će Vam tražiti da unesete svoj Apple ID, a nakon toga i Apple lozinku. Po unosu tih podataka bićete ulogovani na svoj novi KP nalog.

Registracija pomoću e-mail adrese

Registracija pomoću mejla

Na stranici za registraciju unesite svoju e-mail adresu u predviđeno polje. Zatim unesite lozinku. Lozinku je potrebno uneti dva puta radi izbegavanja greške u kucanju. 

Registracija pravila i uzrast

Savetujemo Vam da pre registracije pažljivo pročitate Pravila i uslove. Kada ih pročitate i prihvatite, te čekirate izjavu da ste stariji od 16 godina, kliknite na dugme Nastavi. 

Registracija nastavi skoro pa gotovo

Na e-mail adresu, koju ste naveli pri registraciji, poslaćemo odmah aktivacioni mejl. 

Registracija mejl promocije spam

U slučaju da Vam aktivacioni mejl nije ubrzo stigao, proverite da nije završio u odeljku “Promotions”. Ako nije tamo, proverite i ​“Spam”, ili “Junk” odeljak. U srpskim verzijama e-mail naloga, ovi folderi se zovu “Promocije”, “Nepoželjne”, ili “Nepoželjno”.  Možda je Vaš aktivacioni mejl greškom završio tamo. 

Registacija ponovno slanje aktivacionog mejla

Ako Vašeg aktivacionog mejla nigde nema, kliknite na opciju za ponovno slanje.

Registracija aktivacioni link

Otvorite aktivacioni mejl i kliknite na aktivacioni link koji se nalazi u mejlu. 

Registracija aktiviran

Čestitamo, aktivirali ste svoj KP nalog! 

Registracija login

Možete se ulogovati pomoću Vašeg e-maila i lozinke i postavljati oglase. Tekst Kako da postavite svoj prvi oglas možete pročitati ovde.

To je to

Na e-mail adresu kojom ste se registrovali stizaće Vam i sva neophodna obaveštenja u vezi sa aktivnostima na portalu.

Pomoć i kontakt

Ukoliko se prilikom registracije javi neki problem, uvek možete kontaktirati podršku preko opcije Pomoć i kontakt, a ako ste na Desktop verziji onda to možete uraditi pomoću forme Predlog Problem Kontakt, koja se nalazi u donjem desnom uglu bilo koje stranice.

Želimo Vam puno uspešnih kupoprodaja 🙂

Da li Vam je ova informacija pomogla?

Niste našli odgovor? Pogledajte srodna pitanja