NovostiParkirani oglas

Parkirani oglas

Ukoliko imate potrebu da privremeno pauzirate prodaju određenog proizvoda na KupujemProdajem, sada to možete uraditi pomoću Parkiranog oglasa. A ukoliko, na primer, idete na odmor, možete parkirati i sve svoje oglase odjednom.

Kada parkirate oglas, on postaje “sakriven” za kupce, ali se čuva u sistemu. Tako zadržava broj pregleda, pratilaca i poziciju na Google-u.

Pročitajte:

# ————————————–

Šta je Parkirani oglas i čemu služi

Kada Vam je aktivan oglas za proizvod koji trenutno nemate na stanju (ili ste jednostavno otišli na odmor!), to može da izazove razočaranje kod kupaca koji Vas kontaktiraju zbog njega. Više nema potrebe da brišete oglas ili menjate njegov naslov. Sada ga možete parkirati, sve dok ne budete spremni da nastavite prodaju. Isto važi u situaciji kada kupac rezerviše predmet, možete parkirati oglas dok se prodaja ne završi, a ukoliko do toga ne dođe samo vratiti oglas u aktivne.

Parkirani oglas Vam omogućava da sačuvate broj pregleda, praćenja i poziciju na Google-u, a da za to vreme kupci ne mogu da vide Vaš oglas. Kupci neće moći da dođu do Parkiranog oglasa kroz KP: neće im se prikazivati u grupi, u listi oglasa koju dobiju pretragom, niti u listi oglasa koje prate, sve do trenutka dok ga ponovo ne aktivirate.

Šta je Parkirani oglas

————————————–

Kako da parkirate oglas

Oglase možete parkirati tako što ćete posetiti Moj KP > Moji oglasi > Aktivni, a zatim kliknuti na Parkiraj, kod oglasa koji želite da parkirate.

Kako da parkirate oglas

Imajte na umu da parkiranje oglasa uklanja aktivne promocije za oglas koji se parkira, bez mogućnosti refundacije

Takođe, Parkirani oglasi mogu da isteknu, baš kao i aktivni, pa ih treba obnavljati. Obnavljanje Parkiranog oglasa ga ne vraća u Aktivne oglase, već mu zadržava status Parkiranog oglasa. Ukoliko imate aktivan KP Obnavljač, on će obnavljati i Parkirane oglase.

Kako da Parkirani oglas vratite u Aktivne

Vaš Parkirani oglas ćete moći da pronađete u Moj KP > Moji oglasi > Parkirani, odakle ga možete ponovo aktivirati u bilo kom trenutku.

Kako da Parkirani oglas vratite u aktivne

Kada Parkirani oglas vratite u Aktivne, on će se pojaviti na poziciji koja mu pripada u listi oglasa, grupi i pretrazi, kao da je sve vreme bio aktivan.

Kako da parkirate sve oglase odjednom

Da biste mogli da parkirate sve oglase odjednom potrebno je da imate aktivan KP Obnavljač.

Kada je taj uslov ispunjen, sve oglase možete parkirati jednim klikom, pomoću opcije “Parkiraj sve oglase”, koja se nalazi u Moj KP > Moj nalog, na desktop verziji platforme. U bilo kom trenutku, na istom mestu možete ponovo aktivirati oglase klikom na “Aktiviraj sve oglase”.

————————————–

To je to!

Sada znate kako da parkirate oglase. Ukoliko budete imali bilo kakve nedoumice odgovore možete potražiti u našem Help Centru, ili kontaktirajući našu podršku.

Srećne prodaje Vam želimo! 🙂