SavetiKako brže do prodaje

Kako brže do prodaje

U 2,7 miliona registrovanih korisnika, sigurno se nalaze oni koji traže predmet koji Vi prodajete. Bitno je samo da oni zapaze Vaš oglas. Uz svega par minuta truda i neku od KP Promocija, višestruko ćete pospešiti i ubrzati prodaju praktično svega. Evo i kako:

1. Jasan naslov oglasa

Za početak, kupac će pre pronaći i otvoriti oglas sa jasnim naslovom. Razmislite šta bi neko kucao u polje za pretragu kada traži ono što oglašavate. Ukoliko, na primer, traži obuću za dete, neće kucati “Cipele”, već nešto poput  “Cipele za devojčice broj 30”. 

2. Dobar opis i fotografije

Pre aktiviranja promocije, postarajte se da oglas bude privlačan za kupce. I ovde se stavite u ulogu kupca – šta biste želeli da znate u slučaju da kupujete nešto slično. U opisu oglasa navedite sve bitne detalje o predmetu. Koristite interpukcijske znake, a tekst podelite u pasuse, kako bi ga kupci lakše čitali.

Takođe, fotografije su od velike važnosti za uspeh oglasa. Oglasi bez fotografija nisu privlačni kupcima. Dovoljno je da, pri dobrom osvetljenju, uslikate predmet svojim telefonom iz nekoliko uglova. 

3. Zadržite oglas pred očima kupaca

Potpuno je prirodno da Vaš oglas vremenom padne sa vrha liste oglasa. Ako ima puno novih oglasa, to se desi dosta brzo. Zato su tu KP Promocije – da oglas izdignu iz mase i zadrže ga pred očima kupaca. Kako bismo Vam olakšali da ih isprobate,  iskoristite 100% Bonus dobrodošlice na prvu uplatu KP Prepaid kredita.


Sve što je potrebno jeste da uplatite KP Prepaid kredit prvi put, a mi ćemo tu uplatu duplirati do maksimalnog iznosa od 2.000 dinara bonus kredita. Bonus se dobija za prvu uplatu e-bankingom, m-bankingom, platnom karticom ili uplatnicom. Na SMS uplate bonus se ne obračunava.

Vaša uplata (RSD)Bonus (RSD) Ukupno KP Prepaida (RSD)
5005001000
100010002000
300020005000

U Moj KP > Moji oglasi, klikom na dugme Promocije, ćete videti cenu promocija u grupi u kojoj je Vaš oglas i moći da ih aktivirate.

KP Promocije

To je to!

Sada znate kako da napravite oglas koji privlači kupce i kako Promocije mogu pospešiti Vašu prodaju. Da biste dobili bonus kredit dobrodošlice i isprobali ih, uplatite KP Prepaid.

Srećne prodaje Vam želimo! 🙂