SavetiKako da postavite Oglas za Posao na KP

Kako da postavite Oglas za Posao na KP

Oglas za Posao na KupujemProdajem možete postaviti u četiri jednostavna koraka.

Nakon što ste se ulogovali, kliknite na dugme Postavite oglas (Ukoliko Vam treba pomoć da otvorite nalog, pročitajte članak kako da se registrujete na KupujemProdajem).

Prvi korak: Izbor kategorije

Postavljanje oglasa - Unos oglasa
Prvi korak – Izbor kategorije

U polje Šta se oglašava upišite naziv pozicije koju oglašavate. Zatim, izaberite treću ponuđenu opciju – Posao. Otvoriće Vam se padajući meni za izbor grupe. Odaberite grupu u koju se pozicija koju oglašavate najbolje uklapa.

Drugi korak: Unos oglasa

Postavljanje oglasa - Unos oglasa
Drugi korak – Unos oglasa

Naziv pozicije će već biti popunjen iz prethodnog koraka (iz polja Šta se oglašava), ali ga možete i promeniti. U polju Tekst oglasa pružite kandidatima sve potrebne informacije o poziciji.

Fotografije mogu da budu logotip Vaše firme, prostorija, radnog mesta i slično.

U polje Naziv poslodavca unesite ime Vaše firme.

Kako bi Vaš konkurs bio što uspešniji, pročitajte iskustva i savete iz prakse u članku Kako da napravite dobar Oglas za Posao na KP

Način prijave kandidata

Postavljanje oglasa - Način prijave
Odaberite način prijave kandidata

Na kraju ovog koraka, birate način prijave kandidata. Odaberite jednu od četiri ponuđene opcije:

Prijava na Vašu e-mail adresu – Na e-mail adresu koju ostavite će Vam stizati prijava za svakog kandidata posebno – lični podaci, CV i drugi fajlovi koje kandidat priloži. E-mail koji ovde unosite ne mora da bude isti kao e-mail koji ste koristili da napravite kp nalog.

Prijava putem forme na Vašem sajtu – Ukoliko već imate formu za prijavu na Vašem sajtu, ovde možete ostaviti link i kandidati će biti upućeni na Vaš sajt.

Prijava putem telefona – Ostavite broj na koji želite da se kandidati javljaju. Korisnici koji pristupe oglasu sa mobilnog telefona će imati opciju da Vas pozovu direktno, dok će oni koji koriste desktop sajt dobiti obaveštenje ispod.

Ništa od ponuđenog – Odaberite ovu opciju ako ćete sve potrebne informacije za način prijave uneti u sam tekst oglasa.

Treći korak: Izbor promocije

Standardna vidljivost u Poslovima se ne naplaćuje ali za više pregleda oglasa možete odabrati neku od KP Promocija.

Četvrti korak: Identifikacija oglašivača

Za kraj unesite tražene podatke, potvrdite da garantujete za tačnost istih i prihvatite pravila i uslove oglašavanja, a zatim kliknite na dugme Postavite oglas kako biste završili proces.

Bonus: Odštampajte oglas koji ste napravili

Nakon uspešno završenog procesa dobićete e-mail sa PDF-om oglasa koji ste postavili. Njega možete odštampati i postaviti u Izlog Vaše radnje, na oglasnu tablu i slično. Oglas u PDF-u možete preuzeti i iz sekcije Moji oglasi, koja se nalazi u Moj KP meniju.

PDF oglasa za posao

To je to!

Ne zaboravite i da Vaš novi Oglas za Posao podelite na društvenim mrežama – najlakše je da kliknete na dugme Podeli u otvorenom oglasu.

Podelite oglas
Podelite oglas

Klikom na donje dugme ćete otići na KP, direktno u proces postavljanja oglasa: