Kako da sačuvate pretrage na KupujemProdajem?

Opcija Sačuvane pretrage Vam olakšava pretraživanje KupujemProdajem na dva načina:

  • Obaveštava Vas o najnovijim oglasima za pretragu koju ste sačuvali
  • Omogućava Vam brzo i lako pokretanje pretraga koje ste ranije sačuvali
Obaveštenja i e-mail za sačuvane pretrage
Izgled dnevne notifikacije (levo) i mejla (desno) o sačuvanim pretragama

Da biste sačuvali neku pretragu potrebno je da budete ulogovani. Ukoliko nemate nalog na KP, ovaj tekst će Vam pomoći da ga napravite brzo i lako – Kako da se registrujete na KupujemProdajem.

Kako se aktiviraju Sačuvane pretrage

Zamislite da ste u potrazi za polovnim, ali dobro očuvanim Samsungom A50 i da planirate da izdvojite oko 170 evra.

Kao što znate, najbolje rezultate pretrage ćete dobiti ako odete u kategoriju Mobilni telefoni, grupu Samsung, pa u polje za pretragu ukucate “Samsung A50”. Uz to, u filterima označite maksimalnu cenu od 170 evra. 

Opcija Sačuvaj pretragu
Sistem će Vas obavestiti da je pretraga uspešno sačuvana

Iznad liste oglasa koju dobijete, primetićete opciju Sačuvaj pretragu. Kada je aktivirate, kompletna pretraga koju ste upravo izvršili će biti sačuvana. Ovako možete sačuvati koliko god pretraga želite.

Kako da pronađete svoje sačuvane pretrage

Da biste upravljali svojim sačuvanim pretragama, otvorite Moj KP meni, a zatim Sačuvane pretrage. Jednim klikom možete opet pokrenuti bilo koju od njih. 

Moj KP - Sačuvane pretrage
Sačuvane pretrage se nalaze u Moj KP meniju

Ovde možete i upravljati obaveštenjima za sačuvane pretrage. Ukoliko želite da ih privremeno isključite, kliknite na plavo zvonce. Na ovaj način, pretraga će ostati među Vašim sačuvanim pretragama, i možete je pokrenuti kada god želite, ali Vam obaveštenja neće stizati dok ih ne uključite ponovnim klikom na zvonce.

Lista sačuvanih pretraga
Plavo zvonce znači da su dnevna obaveštenja o novim oglasima uključena

Da trajno obrišete pretragu, zadržite prst na željenoj pretrazi. Pojaviće Vam se dugme Obriši, kliknite na njega. Ukoliko pristupate sa desktop računara, kod svake pretrage ćete imati dugme X, klikom na njega pojaviće Vam se dugme za brisanje.

To je to!

Sada znate da koristite Sačuvane pretrage. Za još saveta o pretragama pročitajte tekst – Kako da nađete ono što Vas interesuje na KP, a za sva dodatna pitanja možete da se obratite našoj podršci.

Da li Vam je ova informacija pomogla?

Niste našli odgovor? Pogledajte srodna pitanja